Історія версій
ЛІРА-САПР

Регіональні налаштування

Змінено: Березень 27, 2024
  • Додана функція автоматичного формування іконок для файлів із розширеннями *lir (поряд із файлами *spf, *kcc). Тепер, при перегляді файлів у Провіднику в режимах середніх, великих та величезних піктограм, замість стандартного значка програми відображається знімок робочої області програми в момент збереження файлу. Ця функція забезпечує більш наочну та унікальну відмінність між файлами, спрощуючи процес їх ідентифікації та полегшуючи навігацію за вмістом.

Preview для файлів із розширеннями *lir, *spf)

Preview для файлів із розширеннями *lir, *spf
  • Реалізовано можливість використання в якості  роздільника цілої і дробової частини при введенні вихідних даних як точки, так і коми. Оновлення має забезпечити зручність використання програми у різних регіонах, де прийнято різний формат запису десяткових дробів.

    Крім цього, впроваджено функцію автозаміни кириличних символів "e" та "Е" латиницею, що дозволяє уникнути помилок при експоненційній формі запису числа.

  • Додано можливість вибору стандарту кольору фону робочого вікна програми (Білий або Чорний), при цьому відбувається автоматична заміна відповідних вибраному фону колірних налаштувань об'єктів, позначень та підписів.

    Примітка

    На відміну від звичної, прийнятої за умовчанням шкали мозаїк для Білого фону, де найбільш "небезпечний" результат (максимальний для зусиль, армування або мінімальний для коефіцієнтів запасу) забарвлюється більш темний тон, для Чорного фону діапазони прийнятої за умовчанням шкали мозаїк підібрані за іншим принципом, а саме, найбільш "небезпечний" результат забарвлюється в світліший тон, який у цьому випадку є більш помітним.

Вибір чорного стандарту кольору фону робочого вікна програми

Вибір чорного стандарту кольору фону робочого вікна програми
  • Додані налаштування одиниць виміру для швидкостей та прискорень.

Налаштування необхідних одиниць виміру швидкості та прискорення

Налаштування необхідних одиниць виміру швидкості та прискорення