Історія версій
ЛІРА-САПР

Документування

Змінено: Березень 27, 2024
  • У властивостях Книги звітів реалізована опція, яка дозволяє вибирати колірні налаштування для інтерактивних знімків екрана, що додаються у Книгу звітів. Можна використовувати поточні налаштування кольорів або налаштування колірного стандарту Білий за умовчанням.

    Крім того, з'явилася можливість налаштувати роботу команди повернутися до виду та оновлення з поточними колірними налаштуваннями або з колірними налаштуваннями, збереженими у знімку.

    Цією функцією можна скористатися, наприклад, при підготовці знімків для друку, якщо вони були зроблені з використанням фону, відмінного від білого, або кольорового стандарту Чорний. Для цього перед версткою у файл *.docx слід у вікні документу застосувати колірні налаштування, налаштування формату чисел та шрифтів, які підходять для друку, і потім виконати оновлення з поточними параметрами.

    Примітка

    Нагадаємо, що інтерактивна копія екрану вікна розрахункової схеми, або, коротше, знімок вікна – це зображення розрахункової схеми із пов'язаними з ним даними, а саме, налаштування зображення розрахункової схеми та даних для оновлення цього зображення. На відміну від звичайного зображення, знімок вікна можна оновити, якщо розрахункова схема або результати її розрахунку змінилися.

Робота команди Повернутися до виду та оновлення з поточними колірними налаштуваннями (Книга звітів)
  • Реалізовано сортування по двох стовпцях у таблиці Підбору металевих елементів. Тепер можливе первинне сортування по одному стовпцю (за зростанням/за спаданням), а потім додаткове сортування по одному зі стовпців - група характеристик підзаголовку/елемент/група уніфікацій елементу, конструктивному елементу/підібраний переріз (від А до Я/за зростанням/за спаданням). При цьому зберігається відносний порядок рядків, встановлений після попереднього сортування.

Таблиця підбору металевих елементів. Сортування по двох стовпцях

Таблиця підбору металевих елементів. Сортування по двох стовпцях
  • У таблиці РСЗ і РСН визначальні (розрахункові, розрахункові довготривалі, нормативні, нормативні довготривалі) додано стовпець Конструктивний елемент. При активації однойменного прапорця в налаштуваннях фільтру відображаються назви конструктивних елементів, що дозволяє легко проводити фільтрацію даних за цим параметром.